Willem KleinhoutYoga in de Hemelboog

Willem Kleinhout Levend in een maatschappij waarin de druk en de gejaagdheid van alle dag steeds meer voelbaar wordt, is het goed op het juiste moment terug te keren naar je eigen wereld. YOGA Concentratie, adem, beweging en ontspanning. Ik ben opgeleid tot yogadocent bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven De combinatie van concentratie, bewegingen, de ademhaling en de ontspanning zijn voor mij een perfecte manier om lichaam en geest in een goede conditie te brengen en te houden. Yoga versterkt mijn bewustzijn en draagt bij aan mijn persoonlijk geluk en welzijn. Graag wil ik deze ervaring met anderen delen, waarvoor ik je van harte uitnodig. Yogales De lessen worden gegeven in de Hemelboog aan kleine groepen, 2 of 3 mensen of individueel. Het lesprogramma bestaat uit een achttal (8) lesavonden van ± 50 minuten, de lesavond/ wordt afgesloten met een ontspanningsoefening en het drinken van een kopje thee.

Specialisaties

  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor mensen met een verstandelijke beperking
  • ademtherapie

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.