Elsa WarmenhovenLeven vanuit Rust

In 1958 ben ik geboren in Delft en opgegroeid in een dorp daar dichtbij. Op m’n 18e jaar verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik fysiotherapie gestudeerd heb. M’n belangstelling voor alternatieve geneeswijzen, transpersoonlijke psychologie en spiritualiteit leidde daarna tot een aantal andere opleidingen, waaronder astrologie (Karen Hamaker), intuitieve ontwikkeling & healing (CIO, Bob Moore), integrale psychologie (ITIP) en yoga & wijsbegeerte (Saswitha).

Nadat ik korte tijd als fysiotherapeut gewerkt had, ging ik in m’n eigen praktijk mensen behandelen en begeleiden op een holistische manier, met aandacht voor lichaam, geest en ziel. Gedurende vijf jaar was ik massage- en stafdocente op de Academie voor Natuurgeneeskunde in Bloemendaal. In 1994 richtte ik in Arnhem een School voor Massagetherapie (RING) op, waar ik zeven jaar werkte. Sinds de zomer van 2001 geef ik met veel enthousiasme en plezier yoga- en meditatielessen in Zwolle, Wijhe en Raalte.

Ik heb twee CD’s gemaakt. De eerste bestaat uit een hatha yogales van 45 min. en een lichte yogales van 35 min. De tweede CD bestaat uit een hatha yogales van een uur. Vanzelfsprekend allemaal in Saswitha stijl.

Je kunt de CD’s bestellen door me te bellen of te mailen.

 

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor kinderen
  • yoga voor mensen met een lichamelijke beperking
  • yoga voor ouderen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.