Helene KisselsYogastudio Kleverpark

Yoga vergroot het lichaamsbewustzijn en geeft kracht, souplesse en ontspanning aan het lichaam. Door de houdingen leer je geconcentreerd en met aandacht te bewegen en de adem bewust te voelen in het lichaam. Zo maak je contact met het lichaam van binnenuit. Mijn hatha yoga lessen kenmerken zich onder andere door bewustwording van het lichaam, de afwisseling tussen in-en ontspanning en aandacht voor de adem. Elk seizoen behandel ik thema-s uit de rijke yoga traditie (Chakra’s, Tri-dosha, Pranayama) . Een les duurt 5 kwartier inclusief een lange eindontspanning of meditatie. De groepen bestaan uit maximaal 14 deelnemers zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Naast de wekelijks lessen in Haarlem en omgeving organiseer ik ook regelmatig thema workshops en Yoga weekenden op de wadden.

Met een team van 8 yogadocenten, waarvan 5 Saswitha docenten, bieden we een volwaardig yoga programma aan in ons centrum: Yogastudio Kleverpark te Haarlem.

Specialisaties

  • ademtherapie
  • ayurvedische massage
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.