Angela Wurth

Als een donderslag bij heldere hemel wist ik op een dag dat ik yoga wilde beoefenen. Ik werd zo gegrepen door de invloed van yoga op mijn leven dat ik nieuwsgierig werd naar de diepere achtergronden van yoga. De vierjarige opleiding tot yogadocent verdiepte niet alleen mijn inzichten in yoga, maar gaf mij bovenal inzicht in mijn persoonlijke ontwikkeling. In juli 2012 heb ik mijn diploma behaald. Sinds september 2012 geef ik Hatha yogalessen. Ik ben zo enthousiast over wat yoga voor mij betekent dat ik dat graag in mijn lessen wil overbrengen. In september 2013 ben ik gestart met Damaru Yoga om naast de hatha yoga lessen ook zwangerschapsyoga lessen te geven.

Bij Damaru Yoga ga je op zoek naar jouw unieke ritme, in een rustige omgeving kom je in contact met jezelf en breng je jouw ritme in harmonie met de wereld om je heen. Door fysieke oefeningen te doen op het ritme van de adem kom je tot rust en ontspan je, helemaal in harmonie met jezelf.

Specialisaties

  • ademtherapie
  • Saswitha yoga algemeen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.