Marianne BaasYogahuis Almere

In 2001 kwam ik voor het eerst ècht in aanraking met yoga. Een vriendin nam mij en mijn acht maanden oude dochtertje mee naar de Saswitha Opleiding. Zij volgde bij Saswitha de specialisatie ‘Zwangerschapsyoga’. Een onderdeel daarvan was een les babymassage. Er waren baby’s nodig, ik had een baby en één en één is twee.

Ik had tijdens mijn zwangerschap wel zwangerschapsyoga gedaan, maar ik wist verder eigenlijk niets van yoga af. Toch wist ik, nadat ik amper een voet over de drempel had gezet, dat ik deze opleiding ging doen. Het was een impulsieve beslissing, maar zoals bleek een hele goede! Ik heb de opleiding met zeer veel plezier doorlopen. Yoga en het achterliggende gedachtegoed was een openbaring. Eeuwenoude wijsheid, zo goed toepasbaar in onze moderne tijd. In 2007 heb ik mijn examen bij Saswitha gehaald.

Inmiddels geef ik ruim 10 jaar yogalessen in Almere. Vanaf 2014 in mijn eigen studio Yogahuis Almere. Yogahuis Almere vind je in de wijk De Meenten in Almere-Haven. Je kunt bij ons terecht voor Saswitha yoga (gegeven door mijzelf en door Gitti van Dooremaalen en Odine Ekker), zowel voor pittige lessen in de avond, als voor wat lichtere lessen overdag. We hebben speciale lessen voor kinderen, voor jongeren en voor ouderen. Verder zijn er wekelijkse lessen Kundalini yoga en pilates en bieden we regelmatig interessante workshops aan.

Bij ons zijn de groepen klein, waardoor we iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Bij de lessen gaat het niet om presteren, maar om het verkennen van mogelijkheden. Plezier is daarbij heel belangrijk!

Alle informatie kun je vinden op de website en op onze Facebookpagina.

 

 

Specialisaties

  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor ouderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.