Hart voor geboorteGuillette Bink

Per 1 mei 2021 met pensioen voor de yoga.

Ik ben moeder van een volwassen zoon, die inmiddels al weer een paar jaar het huis uit is. Het voelt nog als gisteren dat hij hier thuis op de vloer is geboren na een prachtige bevalling van 5 uurtjes, waar de verloskundige net op tijd bij was om hem op te vangen – omdat ik 36 was toen, dacht ik dat het heel lang zou gaan duren en dus laat gebeld. Zo zie je maar. Ik had zwangerschapsyoga gedaan als voorbereiding en ben ervan overtuigd dat dat mij die mooie geboorte heeft gegeven.

Sindsdien yogadocent geworden, en in 1997 gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Van het een kwam het ander en nu geef ik cursussen, ben doula en is Hart voor geboorte mijn ‘bedrijf’ om als zelfstandig ondernemer mijn passie als zwangerschaps- en geboortemens te leven. Postnatale yoga is wat mij betreft een logisch vervolg op de zwangerschapsyoga, om bewust je lichaam te ontzwangeren en weer in vorm te geraken.

Specialisaties

  • privéles
  • zwangerschapsyoga

Meer locaties

Hart voor geboorte

Zwangerschapsyoga in Oud West

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.