Yoga Meditatie Klankschalen Centrum Romy van der PoolRomy van der Pool

Sedert 1980 biedt ik o.a. authentieke Yoga Meditatie voor verschillende doelgroepen, verschillende andere workshops en Lig(ht)concerten (vaak smaen met René Stahn of assistenten). Maar ook geboorte-of stervensbegeleiding, individuele behandelingen en (Ayurveda of klankschalenmassage.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in ons Yoga Meditatie Klankcentrum in Gasselternijveen of voor lessen in Gieten (ZwangerschapsYoga), Borger (YogaBasis;ZwangerschapsYoga) en Stadskanaal (YogaSenior Basis; YogaSenior gevorderd).

Sinds 2000 bewonen René en ik de boerderij en creëerden op 1 hectare een paradijsje met 1000 bomen, leliemeertje, moes-,en kruidentuinen en IJslandse paardjes, ook voor buitenlessen. Het is er verstillend en prachtig gelegen voor Yoga en loopmeditatie.

Mijn levensgezel René heeft zich specialiseert in antieke en zeer goede klankschalen sedert 25 jaar een prachtige collectie voor verkoop en geeft klankschalentrainingen en didgeridoo workshops en trainingen.

Lig-,of klankschalenconcerten en méér!
Ruim 20 jaar bieden we maandelijks Lig(ht)concerten met vele akoestische instrumenten,Tuva boventoon-,en mantrazang.

Intern-en nationale Yogacongressen
Regelmatig werden we uitgenodigd om Lig(ht)concerten, Yoga-, Didgeridoo-, en Klankschalentrainingen te verzorgen. Maar ook gaven we Aboriginal-dance performance op inter-en nationale Yogacongressen, voor het bedrijfsleven en speciale gelegenheden met veel plezier.

Yoga Meditatie
Romy  begon op haar 17de met Yoga en twee jaar erna werd ze gevraagd Yogadans te geven. na verhuizing weer, nu aan jong tot ouder. Na vele opleidingen geef ik inmiddels 30 jaar enthousiast lessen aan beginners en gevorderden. Velen zijn individueel bij me geweest. Vooral bij Burnout en stressgerelateerd klachten of om te genieten van (ayurveda)massage. Deelnemers zijn erg blij met de verdiepende en ontspannende lessen.

In de Praktijk.
Bij Hyperventilatie, slaapproblemen, stress-of burn-out gerelateerde klachten, onrust of niet lekker in de vel voelen werkt zeer ervaren met kinderen en volwassen, soms ook als stervens begeleidster of bij geboorten. Romy is o.a. gediplomeerd Hbo Ayurveda practitioner, healing self-healing. Zij werkt met healing en vele massagevormen soms aangevuld met klankinstrumenten als klankschalen.

Het centrum
In Yoga Meditatie Klankschalen Centrum Samavihara is een behaaglijke vloerverwarming waar alles aanwezig is voor wekelijkse fijne Yoga lessen en workshops. Met mooi wordt ook (deels) in de natuurtuin gegeven. Dit kan bij hun leliemeertje, bij de IJslandse paarden en moes en kruidentuin of loop meditatie over het kleine Himalaya Pad.

Over Romy
Romy volgt regelmatig Silence retraites, bijscholingen, opleidingen en geeft bijscholingen.Zij si geïnitieerd door Swami Veda Bharati en volgde de opleiding Himalaya Yoga. Daarnaast ook Spiritual Teacher Training bij Shri Shyamji Bhatnagar en kreeg o.a. ook onderricht en initiaties van Tibetaanse leraren en Native Indian elders.
Klankschalen concerten.

Lig(ht) of klankschalen-concerten

René en/of Romy bieden sedert 2000 op de 1ste zondag van de maand Lig(ht)concerten met instrumenten uit verschillende werelddelen als reis door de vijf elementen. Intuitief en afgestemd bespelen zij o.a. gongen, klankschalen, tampoera, didgeridoo en Native Indian Loveflutes met Tuva boventoon-en mantrazang. De didgeridoos en klankschalen zijn authentiek, antiek én van een bijzondere kwaliteit. Deze zijn evenals de didgeridoos ook te koop.

Websites
Wanneer u belangstelling of vragen heeft maak dan contact of vraag om een vrijblijvende rondleiding.U bent van harte welkom.

Informatie:
– www.romyvanderpool.nl
– www.klankschalen.nl / www.didgeridoo.nl
– T: 0599-512075.

Romy van der Pool

Specialisaties

  • ademtherapie
  • ayurvedische massage
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor jongeren
  • yoga voor kinderen
  • yoga voor mensen met een lichamelijke beperking
  • yoga voor mensen met een verstandelijke beperking
  • yoga voor ouderen
  • zwangerschapsyoga

Meer locaties

Gasselternijveen / Stadskanaal / Nieuw Buinen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.