Cindy PauëlsenYoga Noordwijk

Cindy Pauelsen is eigenaresse en oprichtster van Yoga Noordwijk sinds 2003. In 1995 maakte zij kennis met yoga tijdens haar reis door Azië, vanaf die tijd beoefent zij yoga. In 2003 is zij gestart met lesgeven en geeft sindsdien met veel plezier en enthousiasme les. Zij heeft verschillende opleidingsjaren doorlopen en de Saswitha Opleiding afgerond met een scriptie over Yoga en Hooggevoeligheid. Zij heeft zich gespecialiseerd op verschillende gebieden zoals: Chakrapsychologie, Zwangerschapsyoga. De yogalessen bij Yoga Noordwijk zijn zeer toegankelijk en in de lessen van Yoga Noordwijk probeert Cindy een warme en open sfeer te creëren. Tevens zullen cursisten een diepgang vinden in de yogalessen. Naast de wekelijkse lessen in de prachtige yogazaal organiseert Yoga Noordwijk regelmatig verdiepingslessen op de zondagochtend en bij mooie weer heerlijke yogasessies op het Noordwijkse strand. Naast het lesgeven geeft Cindy ook ontspannende Thaise Yogamassages.

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor ouderen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.