invooryogaKarin Hibma

Wil jij ook yoga ervaren?

De yogalessen worden op maandag en woensdag gegeven in Gorssel in fysiotherapiepraktijk De Boer & De Jonge. Kijk op mijn website www.invooryoga.nl voor informatie over de tijden en locatie. Ik besteed aandacht aan specifieke doelgroepen tijdens mijn lessen en workshops. Bijvoorbeeld hardloop yoga, yoga voor mannen, stoelyoga en bedrijfsyoga.

Yoga voor mannen op maandagavond les van 20.45-21.45 uur in Gorssel

Yoga is van oorsprong een mannenaangelegenheid uit India. Er is een specifieke vorm, meer afgestemd op het mannelijk lichaam, broga genoemd. De nadruk indeze lesvorm ligt meer op kracht, energie en de uitdaging. Een brogales combineert oefeningen om de core te versterken, ontspanning en stressreductie. Je wordt er leniger, flexibeler en meer ontspannen van.

Broga kan ook dienen als een warming-up voor de training of een cooling-down. Vandaar dat je steeds meer oefeningen ziet voorafgaand aan andere sporten zoals voetbal, hockey & hardlopen.

Hardloop yoga

Hardloop Yoga is combinatie van hardlopen & yoga, waarbij beide sporten elkaar positief stimuleren. Door hardlopen verbeter je je fysieke conditie en door yoga ben je je bewuster van je lichaamshouding en ademhaling. De core versterkende houdingen en een betere souplesse zorgen ervoor dat je minder blessuregevoelig bent. De Hardloop Yoga is specifiek ontwikkeld voor lopers. Daarnaast krijg je tips over je looptechniek, waardoor je minder energie verbruikt en je loophouding verbetert.

De Hardloop Yoga les begint met een aantal yogahoudingen, waardoor je op een ontspannen manier leert hardlopen, vervolgens gaan we looptechnieken toepassen en we ronden af met een aantal yogahoudingen om spierpijn en blessures te voorkomen. Ben je beginnend hardloper of wil je de kans op blessures verminderen, ervaar dan zelf de combinatie van beide sporten.

Voor info 06-30562031 of via de website www.invooryoga.nl

Specialisaties

  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor ouderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.