Derk van den Dungen

Wie is Derk van den Dungen?
Ik ben 53 jaar en ben al vanaf mijn jeugd gepassioneerd door yoga. Yoga betekent voor mij het doen en beleven van diverse oefeningen (asana’s). Door deze asana’s te doen gaat de energie in het lichaam weer stromen en neemt de vitaliteit toe. Je voelt je krachtiger, dichter bij jezelf, je verbetert je houding waardoor de adem ook weer verbetert.
Ook zal yoga doen positieve gevolgen hebben voor het concentratievermogen. Gun jezelf een goede gezondheid, een lang leven en een goed onderhouden lichaam!

Yoga werkt op elk niveau: Ieder begint waar hij of zij is, en vanaf dat punt ga je oefenen. Het leuke is dat naarmate je langer aan yoga doet het het lichaam zelf aangeeft dat het wil oefenen. Het wordt dan een intrinsieke motivatie en yoga wordt dan doen van binnenuit. Daarnaast kent de yoga geen regels, alleen maar richtlijnen.

Naast mijn werk als techniekdocent /trainer/ coach bestudeer ik de oude geschriften (oosterse wijsbegeerte) en haal het mijne eruit en geef ik het op eigen wijze vorm. Ik heb destijds les mogen ontvangen van twee oud leerlingen van Saswitha zelf. Ik geef les uit boeken en alles is verifieerbaar. Door eigen ervaring kan ik uitleggen hoe je procesmatig kan leren jezelf te onderzoeken en dat vorm te geven. Stap voor stap leert ieder hierin de eigen vorm en wijze kennen die bij je past, en op een aardse manier vorm te geven waarin de tijd niet bestaat.
In september zal de cursus Mindfull Leven van start gaan. Voor verdere informatie verwijs ik u naar mijn website: www.yogaseyst.nl

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.