Shamile ScharbaaiGezondheidscentrum Tiel

“Yoga, leefstijl en voeding als medicijn”.

Als erkende orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige ben ik achter gekomen dat yoga de mensen brengt in gebieden in hun lichaam waar ze emoties en ervaringen vastzetten. Bewust of onbewust  help ik ze werken  aan het vrijmaken van alles wat hun vrijheid in dat lichaam blokkeert. In de privelessen ( maatwerk)wordt daar gerichter aandacht aan besteed.

Tijdens de Hatha yogalessen  van  reis door de chakra’s help ik  vele angsten, emoties  en ervaringen losmaken. Door vertrouwen in hun lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest te versterken. Bewustwording brengt kennis en kennis brengt inzicht en vrijheid.

Voor de Jongeren in examenklas heb ik een serie  speciale yogalessen om hun te helpen tijdens het  examen om  hun examenvrees onder controle te krijgen met name ook dankzij de ademhalingstechnieken die ze meekrijgen. En bewust de angst toe te spreken en te herkennen en daardoor kunnen controleren. Waardoor de rust terug keert.

Door de specialisatie in  chakra psychologie maak ik de mensen bewust waar ze vast zitten ( in welke chakra)  en dat helpt de mensen  om met oefeningen, meditatie en mantra, discipline en leefstijl  los te komen en bewust te kiezen voor doelen die naar gezondheid leiden.

In onze holistische praktijk wordt aandacht besteed aan alle aspecten van mens zijn. Daarbij is yoga voor ons 1  van grote pilaren.

 

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor jongeren
  • yoga voor ouderen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.