Yoga Irene PoellIrene Poell

“Vanuit mijn grote passie dans is yoga ontsprongen”.

Irene Poell (1977) — Ik dans al mijn hele leven…bij periodes heel veel, soms iets minder. Mijn lichaam is daarbij mijn instrument, waarmee ik kan communiceren en creëren. Na verschillende kennismakingen met uiteenlopende yoga-stijlen nam mijn innerlijke wens toe om mijn ”instrument” anders te leren kennen en gebruiken. Minder vanuit vorm en expressie, maar veel meer van binnenuit, completer en zonder prestatiedrang. Yoga bleek het antwoord daarop te zijn….

In mijn lessen deel ik mijn liefde voor de yoga…..

Yoga is een combinatie van bewegingen, houdingen, ademtechnieken en ontspanningsoefeningen, die je helpen lichamelijke en geestelijke spanningen los te laten. In mijn lessen staat de adem centraal. De lessen worden gegeven in ‘De Basis, voor optimale zorg‘ te Weert.

Specialisaties

  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.