Saskia KoenSpirit Training & Coaching

Om in beweging te komen letterlijk en figuurlijk is er Spirit nodig een energie die van binnenuit komt. Als je je bewust wordt van deze kracht die je drijft dan kan je datgenen wat je inspireert neerzetten in de wereld. Dan kan je bewust keuzes gaan maken om deze weg te realiseren. Het is je toekomst bewust vanuit het hier en nu neer zetten met spirit als de innerlijke kracht.

De beoefening van yoga laat je in aanraking komen met je innerlijke kracht leert je om in evenwicht en harmonie met je zelf te zijn en dit uit te dragen.

De yogalessen bij Spirit Training en Coaching worden gegeven door Saskia Koen. De lessen worden gegeven in Ede, Lunteren en Zeist. Zowel in groepsverband als privé lessen. Speciaal voor mensen met hoofdpijnklachten is de training ‘Een andere kijk op hoofdpijn ontwikkeld’ vanuit de beoefening van mindfulness en yoga.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Koen e-mail Saskia@spirit-training-coaching.nl mobiel 06 534 09 384

 

 

 

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor ouderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.