Yoga by EstherEsther Augustinus

Mijn naam is Esther Augustinus,het specialisatiejaar Chakrapsychologie heb ik afgerond en voor mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar de ademoefening Prana Mudra .
Het heeft mij veel inzichten gegeven over de gunstige uitwerking van deze asana op de adem en de emoties.

Hatha yoga: Saswitha stijl, geef ik, sinds juni 2015. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier in Noordwijk waar ik mijn eigen studio heb. In de zomermaanden gaan we regelmatig naar buiten om yoga te ervaren op de aarde met je voeten in het gras.
Voor de lessen gebruik ik het chakrasysteem en de sutra’s om je ervaringen van de les te laten doordringen in je dagelijks leven.
De oefeningen werken verdiepend door in het lichaam,met name in het bekken, je komt in contact met je innerlijke kracht.

Adem therapie : Gefascineerd door de adem, gecombineerd met de kennis van Chakrapsychologie, kan ik je ondersteunen in het ademproces.
Soms kan dit proces verstoord zijn door spanning, een fysieke of mentale klacht.
Ademtherapie kan ondersteunend werken bij;
Astma, nek- en hoofdpijn, menstruatie- en overgangsklachten, oververmoeidheid en trauma-
verwerking.
Tevens kan het een fijne ondersteuning bieden bij ernstige ziekten doordat er endorfine en oxytocine

Tijdens een sessie gaan we op een zachte, milde manier de adem bevrijden, je bent voelend aanwezig en we maken gebruik van de adem zoals die nu is.

“De adem weerspiegelt dat wat er zich van binnen afspeelt”

Heb je interesse, neem gerust een kijkje op mijn website: www.yogabyesther.nl

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor jongeren
  • yoga voor kinderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.