Irina Verwer

Al tijdens mijn eerste yogales werd ik tot over mijn oren verliefd op yoga.
De houdingen, de ademoefeningen, de meditatie… alles voelde zo vertrouwd. Alsof ik iets had teruggevonden wat ik lang geleden was kwijtgeraakt, waar ik tijden naar had gezocht. En wat al die tijd al gewoon in mij aanwezig bleek te zijn.
Inmiddels is het ruim twaalf jaar later. Sinds die eerste yogales is mijn liefde voor yoga alleen maar gegroeid. Yoga is mijn leven geworden, verweven in alles wat ik voel, denk, zeg en doe.

De liefde voor yoga wil ik graag met anderen delen. Daarom heb ik meerdere yogadocentenopleidingen afgerond en volg ik nog steeds regelmatig workshops en bijscholingen.
Ik ben ontzettend dankbaar voor alle inspirerende docenten die ik op mijn yogapad tegen ben gekomen – en nog steeds tegen kom!

Met veel plezier geef ik wekelijkse yogalessen, privélessen, voedingsadviezen, ayurvedische massages en ademtherapie in mijn yogastudio in Velp.
De privélessen en voedingsadviezen geef ik ook via Skype.

Behalve in mijn studio, kun je me ook op de mooiste locaties in binnen- en buitenland vinden, waar ik workshops en retreats geef.
Ik kom ook graag bij je thuis, waar ik je kan leren yogisch te koken en eten, een workshop over voeding aan jou en je vrienden geef of een heerlijk diner voor je maak.

Online lessen geef ik bij Ekhart Yoga.
Verder schrijf ik, onder andere voor het Yoga Magazine, het Tijdschrift voor Yoga en op mijn blog.
In 2013 verscheen mijn eerste boek over yoga en voeding, ‘Kopstand in de Keuken’. Mijn tweede boek over yogische voeding ‘Met een Snufje Yoga’ kwam in 2015 uit.

Specialisaties

  • ademtherapie
  • ayurvedische massage
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor ouderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.