Roos Veldt - yoga & massageRoos Veldt

Ik ben Roos Veldt, 34 jaar en ik heb meer dan 10 jaar ervaring met het geven van groepslessen en massages. Je kunt bij mij terecht voor Hatha Yoga, Zwanger & Yoga, zwangerschapsmassage en ayurvedische massage.

Ervaring
Toen ik in 2012 via een yoga vakantie in aanraking kwam met Hatha Yoga werd ik mij bewust van mijn adem en wat het voor je kan betekenen. Ik besloot de adem te integreren in mijn werk als fysiotherapeut en heb mij via verschillende cursussen verdiept in psychosomatiek. Psychosomatiek richt zich op lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben. In 2013 ben ik gestart met een 4-jarige yoga opleiding bij Saswitha Yoga en Wijsbegeerte. Ik wilde meer te weten komen over de oorsprong van yoga, chakra’s en pranayama (ademoefeningen). Ondertussen verdween mijn hoofdpijn, werden mijn nekklachten minder en kreeg ik steeds meer plezier in het geven van yogalessen. Ik wilde mij volledig richten op het lesgeven en ben gestopt met mijn werk als fysiotherapeut. Toch miste ik na een jaar het één op één contact en ben ik naast de yoga ook ayurvedische en zwangerschapsmassages gaan geven.

Zwangerschap
Naast de Hatha Yoga heb ik mij de afgelopen jaren verder ontwikkeld in het begeleiden en behandelen van zwangere vrouwen (pré en postpartum). Inmiddels ben ik zelf moeder. In december 2019 ben ik bevallen van een prachtige zoon. De kennis die ik heb op gedaan tijdens mijn eigen zwangerschap, bevalling en kraamtijd integreer ik graag tijdens de yoga lessen en zwangerschapsmassages.

Natuur & Reizen
Ieder jaar geef ik van mei tot en met september, bij goed weer, buiten yogales. In een mooie tuin, het bos of op het strand. Daarnaast organiseer ik sinds 2017 met veel plezier yoga vakanties, o.a. in Spanje.

Specialisaties

  • ademtherapie
  • ayurvedische massage
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.