Ervaar!YogaMarielle Lagerwaard

Vitaliteit. Als Yogadocent en Ademcoach bij Ervaar!Yoga help ik je jouw balans tussen in- en ontspanning te (her)vinden.In zowel de yogalessen als tijdens de ademcoaching kom je weer in verbinding met jezelf.

Je hoofd leegmaken, stress verminderen en rust ervaren. Lees meer: www.ervaaryoga.nu

Bij Ervaar!Yoga kun je terecht voor: Wekelijkse Saswitha-Hatha-Yogalessen, met de adem als dragende kracht van de beweging.

Individuele Ademcoaching. Vind je eigen, natuurlijke adem weer terug en ontspan.

Vitaal in de zorg: yogalessen tijdens trainingsdagen of een serie lessen voor je team zorgverleners en anderen werkzaam in de zorgsector.

Marielle Lagerwaard heeft 29 jaar gewerkt als verpleegkundige. Waarvan 23 jaar op o.a. CCU, IC en SEH. Daar merkte ze dat mensen ontspanning konden vinden binnen de situatie waarin ze zich bevonden door het aanleren van ademtechnieken uit de yoga. Daarmee mee beschikten ze over een manier om met de situatie waarin ze zich bevonden om te kunnen gaan.

Marielle heeft de vier-jarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte afgerond met als scriptie-onderwerp: Adem en stressreductie. Over de mechanismen achter het positieve resultaat dat het beheersen van de adem kan opleveren bij acute stress. Binnen dezelfde opleiding slaagde ze voor de keuzemodule ademtherapie.
In 2017 startte ze haar bedrijf Ervaar!Yoga. Naast het verzorgen van wekelijkse yogalessen in St Agatha (op een prachtige locatie in het buitengebied van Cuijk) en yoga- workshops zorggerelateerde bedrijven, helpt ze middels ademcoaching mensen met hyperventilatie en andere stress-gerelateerde klachten hun natuurlijke manier van ademen terug te vinden.
www.ervaaryoga.nu

Specialisaties

  • ademtherapie
  • ayurvedische massage
  • Saswitha yoga algemeen
  • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.