Karina Boevé

Herken je dat in het dagelijks leven je hoofd met al zijn gedachten een eigen leven leidt? En dat je lichaam er achteraan komt met mogelijk lichamelijk en/of geestelijke klachten? Hathayoga laat je de rust en ruimte in jezelf ervaren, het streeft naar eenwording tussen lichaam en geest. Zo word je weer de regisseur van je gedachten, je lichaam en je leven. Je adem is hierbij belangrijk omdat het tijdens de yoga-oefening in een bepaald deel van je lichaam uitgenodigd wordt zodat je daar ruimte ervaart. Ook merk je meer souplesse in je lichaam. In het dagelijks leven kan je de adem ook gericht gebruiken op momenten dat je het nodig hebt.

Zwangerschapsyoga heeft specifieke oefeningen die leiden tot het ervaren van overgave, vertrouwen en kracht. Dit geeft je zelfvertrouwen je over te geven aan het proces van zwangerschap en bevalling. De oefeningen zijn gericht op ontspanning, op het opvangen van ontsluitings- en persweeën en op een sterk en soepel lichaam. Je partner leert in de partnerlessen praktische handgrepen en massagetechnieken om je te ondersteunen tijdens zwangerschap en bevalling. Het heeft de voorkeur te starten bij 12 weken zwangerschap.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als yogacursist, yogabeoefenaar en yogadocent wil ik dit graag aan je overdragen. Daarom ben je welkom op

Vrijdag van 10.00 tot 11.15 uur in de Vleet in Woudrichem voor hathayoga. Zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur in de Hoogt in Uitwijk voor zwangerschapsyoga. Een yogales in de avond is in ontwikkeling.

 

 • Heulstraat 9
  4288 JS Uitwijk
  Nederland
 • 0183-448124
 • 06-48762015
 • k.boeve@xs4all.nl
 • www.yoga-altena.nl

Specialisaties

 • privéles
 • zwangerschapsyoga

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.