De LaurierLeo Lambers bijgenaamd van der Heijden

Centraal in Nederland, in het Land van Maas en Waal, op 20 autominuten vanaf de A2, A50, A15 en A73, ligt onze landelijk en buitendijks gelegen accommodatie met een ruime tuin, diverse terrassen en een eigen parkeerplaats. Grenzend aan een natuurgebied, met uitzicht over de uiterwaarden van de Maas. Hier is het goed toeven en in overleg geven wij geheel verzorgde Yoga vakanties, retraites of arrangementen van een of meerdere dagen. Ook verzorgen wij workshops/sessies reïncarnatie/regressie, intuïtief schilderen, systemisch werk waaronder familie-en trauma opstellingen, paardenspiegelen en interactieve zelfresonantie. Tevens is het mogelijk om onze sfeervolle workshopruimte te huren met slaapmogelijkheid op onze knusse slaapzolder. Informeer naar de mogelijkheden. Zie ook onze website.

Specialisaties

  • ademtherapie
  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor mensen met een lichamelijke beperking
  • yoga voor ouderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.