Yoga met JulieJulie Cornelissen

Yoga is er voor iedereen, dus ook voor jou.

Ik ben Julie en ik hou van yoga!

Voor mij is yoga; heerlijk, ontspannend, krachtig, pittig, confronterend en thuiskomen bij mijzelf.  Ik ben niet veranderd, de manier waarop ik naar mijzelf kijk is veranderd.

Yoga is a way of life, en het gaat verder zodra je van de yogamat afstapt. Het geeft ruimte voor zelfreflectie en helpt om meer in contact te zijn met je lijf.

Het mooie aan de Saswitha stijl vind ik hoe alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom aan bod komen. De afwisseling van dynamische en statische houdingen, het geeft na elke les weer een compleet gevoel.  Door de adem(beheersing) als verbindende factor te gebruiken helpt het om echt tot de beleving van de houdingen te komen.

Wees welkom in een van mijn lessen. Voor actuele informatie over mijn lessen omgeving Arnhem/Elst en Doetinchem kijk op mijn website www.yogametjulie.nl of volg mij op facebook.

 


Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.