YogaMetGodelindeGodelinde GodelindeHelpt

Met veel plezier geef ik yoga les aan kinderen en mantra-meditatie concerten met mijn muziekinstrument. Mijn ruime ervaring als pedagoog, zangeres en muzikant zet ik hierbij ook in. Binnen mijn praktijk GodelindeHelpt is het mogelijk via een consult samen tot een individueel / therapeutisch Plan van Aanpak te komen. Ik heb meer dan 3 jaar studie bij Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte afgerond. Ik ben opgeleid door Naada yogi Sri Shyamji Bhatnagar en gecertificeerd als Spiritual Teacher door het Chakra Institute, met daarbij een certificaat recognition for excellence in Mantra Chanting.

De oud Indiase wijsheid dat het Universum bestaat uit zeer subtiele klank is te ervaren tijdens de concerten, workshops en lessen die ik geef. De klanken, Naada, ook wel sacred sounds genoemd, brengen ons naar binnen en verstillen ons opdat we concentratie en meditatie kunnen beoefenen. Om zo te ervaren wie we in werkelijkheid Zijn.

 

 

Specialisaties

  • privéles
  • Saswitha yoga algemeen
  • yoga voor kinderen

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.