Saswitha Yoga

Zondag 28 maart 2021 – Open Dag Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte

Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga waarbij het bewuste gebruik van de adem tijdens de oefeningen kenmerkend is. Je leert bewegingen uit te voeren op het ritme van je adem en om in de verstilde yogahouding te komen door je op je adem te blijven concentreren. Met het verstillen van de beweging worden ook je gedachten stiller. Je ervaart dat lichaam, adem en denken met elkaar zijn verbonden. Een Saswitha Yogadocent geeft yogalessen voor elk niveau waarbij alle soorten yogaoefeningen aan bod komen: klassieke āsana’s met variaties, concentratie-, meditatie- en ontspanningsoefeningen.

Verantwoorde yogalessen

Een Saswitha Yogadocent heeft kennis
 van zaken en kan op verantwoorde wijze yogales geven aan mensen met zeer 
uiteenlopende mogelijkheden. Of je
 nu veel of weinig yoga-ervaring hebt,
 soepel bent of helemaal niet, Saswitha Yoga 
is voor iedereen. Op deze website vind je gediplomeerde yogadocenten die de vierjarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte (500 u) hebben voltooid. Zij voldoen daarmee aan de eisen van de Vereniging Yogadocenten Nederland. Daarnaast vind je ook studenten van de opleiding die het tweede basisjaar (200 u) of het derde basisjaar (300 u) hebben afgerond.

Saswitha Yogadocenten zijn opgeleid aan de oudste erkende yogaopleiding van Nederland.

 

 

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte    Berg en Bosch   Prof. Bronkhorstlaan 10, gebouw 54    3723 MB Bilthoven    (030) 229 27 44

Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.